7 maart 2014, vandaag

Vandaag is Ilse niet ziek, vandaag is Ilse niet misselijk, vandaag is Ilse niet moe, vandaag heeft Ilse niet zoveel last van haar bestraalde oog, vandaag heeft Ilse niet zoveel gewrichtspijn.
Vandaag gaat Ilse naar een feest waar ze enorm naar uitkijkt, vandaag trekt ze haar hoge hakken aan, vandaag gaat ze feestvieren. Vandaag gaat het goed met Ilse. En morgen?
Morgen ontwaakt Ilse in hetzelfde huis als waar ze haar feest heeft gevierd, morgen heeft ze een gezellig ontbijt met vriendinnen, morgen is ze wellicht iets vermoeider, maar meer ook niet. Morgen zal het ook goed gaan met Ilse. En overmorgen?
Overmorgen start Ilse met de 38e chemokuur, de op 2 na laatste, overmorgen gaat Ilse gewoon naar school, overmorgen gaat Ilse naar een concert van Katy Perry. Overmorgen zal het ongetwijfeld een stukje minder goed gaan met Ilse. Overmorgen gaat Ilse haar chemokuur combineren met school en een concert.
In de loop van de komende week zal het steeds wat minder goed gaan, zullen de effecten van de chemokuur steeds iets heftiger worden, eind volgende week gaat Ilse zich ziek voelen. Maar zover is het nog niet, nu is het vandaag, vandaag genieten we.
Vandaag gaat het goed