1 juli 2017, Siempre Contigo

Op donderdag 22 juni kon Ilse in het AMC terecht om haar heup te laten bestralen, om de tumor rustig te krijgen, om die verschrikkelijke doordringende pijn te onderdrukken.
Dat was een lange sessie, eerst een gesprek met de radiotherapeut, daarna een scan om de locatie te bepalen, en vervolgens de bestraling.
Alles bij elkaar duurde dat de hele dag.
Dat was geen pretje, Ilse had volop last van de bijwerkingen, ze voelde zich doodziek en had natuurlijk nog steeds hevige pijn aan haar heup.
Die dag kroop voorbij.
Gelukkig had het snel resultaat, diezelfde avond had ze het idee dat de pijn al iets aan het afnemen was, de volgende dag was de pijn gehalveerd, en enkele dagen later was de pijn volledig verdwenen.
Wat een opluchting, geen pijn meer, weer kunnen lopen, meer mobiliteit.
Afgelopen week namen de bijwerkingen ook langzaam af, minder hoofdpijn, meer energie, meer kracht, meer positieve momenten.
Afgelopen woensdag bloedprikken, kwalificatie voor de volgende kuur aanstaande maandag.
Jammer genoeg zijn haar trombo’s nog erg laag, onvoldoende om de volgende kuur te starten.
Afgelopen donderdag was een mooie dag.
Afgelopen donderdag gingen Ilse en haar 4 beste vriendinnen vast laten leggen dat ze vriendinnen zijn, voor altijd, bij Tattoo Tommy, de tattooshop die alles in het werk heeft gesteld om Ilse en haar vriendinnen te helpen bij het maken van mooie herinneringen.

Deze prachtige dag waarbij prachtige blijvende herinneringen zijn gemaakt werd traditioneel afgesloten met uit eten gaan, daar zijn ze alle 5 ontzettend goed in.
Gelukkig heeft Ilse zulke fantastische vriendinnen, gelukkig zullen ze samen blijven, voor altijd.